torsdag 6. august 2009

Lofoten 2009


Onsdag 29.juli starta vi på tur nordover mot Lofoten. Sol og varmt. Overnatta på Fauske. Tok ferja over til Lødingen og tok en rundtur på Andøya med en liten stopp i Andenes. Kjørte på "yttersida" tilbake, en bit av veien var nærmest en krøttersti, men vi kom fram....Havna på kvelden på Sortland hvor vi fikk leid oss hytte.Fredag kjørte vi utover mot Myhre,Stø og Nyksund og Nykvåg og rundtur om Bø. Samme fine været!!!!!! Tok ferja fraMelbu til Fiskebøl. Kom fram til Leknes hvor vi var innom utstillingsplassen og satte opp teltet. Dro så videre til Brustranda hvor vi hadde leid hytte for 2 netter. Hytta og plassen var så fin at vi bestilte for 2 netter til med det samme. Godt over 20grader men det blåste kraftig den kvelden. Lørdag bars det til Leknes. Tara skulle gå lydighetsprøve. Starta bra med 10 på tannvising og fellesdekk. men så var det lineføringa og fri ved foten da...gikk så fint før prøven starta.....men ble hengende etter nok en gang da vi kom inn i ringen. Får trøste oss med at de andre hundene gjorde det samme. En hund klarte 160p, tara klarte 159,5...1/2p fra 1.premie.ja,ja artig lell. På utstillinga fikk Tara og Tress 1.pr og ble nr. 3 i klassene sine. Mocha fikk bare blått. Jarle måtte trå til og "springe"med Mocha da alle i åpenklassen var i ringen,gikk bra det. Det var faktisk litt overskya den dagen. Søndag var det nye muligheter. Tress var førstemann , ble nr.2 i klassen med CK, Mocha fikk rødt, Tara ble plassert nr. 3 m/CK. Da ble det plutselig travelt: fikk "overlevert" Tara til den første jeg såg som kunne stille henne for meg, stilte Tress selv. Tara ble 6. beste tispe, mens Tress ble 4.beste tispe. Dommeren sa hun kunne tenkt seg 4 vinnere ... Varmt var det iallfall ......og mange runder ville hun vi skulle ta.


Mandag var det samme fine været. Kjørte en tur til Henningsvær og Svolvær. På kvelden tok vi oss en tur oppover den bratte lia ved campingen. Spiste multer , det var masse. DEN flotte utsikten. Tirsdag: samme vær. Tok en tur til Nusfjord og Utakleiv og Balstad.Tok hurtigruta fra Stamsund til Rørvik. Kjempetur. Så var sommerferien over.

1 kommentar:

  1. Bygda rett før det jeg regner med du kaller "krøttersti" på yttersia, er hjembygda mi :D Nordmela. Morsomt at dere har tatt rundtur på Norges vakreste øy.

    Fryktelig surt med 0,5 poeng fra opprykk! Håper det går bedre neste gang. :)

    SvarSlett