lørdag 2. januar 2010

2009

ÅRET 2009: På det aktive plan starta året med deltagelse i jaktcup i februar. Vi deltok ialt 9 ganger, en gang i måneden fram til november. Tara vant cupen i jordbærklassen og Mocha ble nr.3. Tress kom på 4.plass i blåbærklassen.
2 runder med appellcup ble det også i mars/april. Tara vant cupen og Mocha ble nr.3. Palmehelga var Tara og jeg på jaktkurs på Fosen. Meget lærerikt og inspirerende.
Tara debuterte også på lydighetsprøve i april, Nidaros Brukshundklubb. Hun fikk 3.pr. Utstilligssessongen starta på Stiklestad helga etter . Tara fikk sin første CK.
I mai klarte Tara kvalifiseringsprøven for å stille på jaktprøve.
Juni var det sporprøve med debut for Mocha og Tress. Tress gikk til 3.pr. Tara til 2.pr. og Mocha 0.pr. Etter råd fra dommer ble alle behandla mot nesemidd.
Vi fikk godkjent kennelnavn : Golden Tress.
Juli . Mocha og Tress stilte på bevegelig sporprøve, Nærøy jeger og fisk. Begge fikk 1.pr og Mocha gikk kjempebra og fikk HP. Vi var Sverige, Feviken Game Fair hvor Tress ble BIS. Juli/august: Ferieturen gikk til Lofoten. Topp vær hver dag! Utstilling på Leknes hvor både Tara og Tress fikk CK. Tara stilte på lydighetsprøve. Det ble 2.pr. og sølvmerke.
Tara stilte på sin første offesielle jaktprøve. det ble 0pr. begge dager men nære på premiering 2.dag.September: Tara fikk 1.pr på lydighet på Steinkjer med opprykk til klasse 2 og ble prøvens 3.beste hund. 11. Oktober ble Tara para med Kephles most Likely, Lukas som eies av kennel Farola/Shibbina. November debuterte Mocha på lydighetsprøve, Levanger hundeklubb.
Det ble 2.pr. og sølvmerke og prøvens 3.beste hund.
14. desember fikk Tara 4 store fine valper, 2 tisper og 2 hanner. En stor begivenhet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar